tirsdag den 28. februar 2017

Hjælp til MedjugorjeWeb

MedjugorjeWeb er den USA-baserede side, hvor man altid kan læse det seneste budskab, alle de gamle budskaber og alle mulige nyheder, artikler, osv. relateret til Medjugorje og Jomfru Marias budskaber. 

Fred til alle!

Tag jer tid til at læse dette. Vi skriver for ydmygt at bede om hjælp. Vores mission og tjeneste for Jomfru Maria er virkelig i dine hænder. Og jeg siger ikke, at let. Det forløbne år har været den mest økonomisk vanskeligt for os indtil nu. Vi har brug for jeres bønner og støtte for at fortsætte vores arbejde og mission med at gøre budskaberne i Medjugorje kendte, og tilgængelige for alle i hele verden. Vi mener, det er af afgørende vigtighed, især i betragtning af den aktuelle situation i verden.

Først vil jeg gerne takke hver og en af ​​jer for jeres tidligere og nuværende bønner og støtte. Du er en afgørende del af Vor Frues plan om at hjælpe med at sprede budskabet og nådegaverne fra Medjugorje rundt om i verden. Du skal vide, at vi beder for hver og en af ​​jer, jeres familier og jeres intentioner hver dag under vores rosenkrans. Vi har lige startet en ny 54-dages rosenkransnovene i dag, specielt for jer, jeres familie, og intentioner. Vi kan ikke udtrykke i ord hvor taknemmelige vi er, og hvor vigtige jeres bønner og støtte er for os. Vi sender en særlig tak til alle dem, der støtter os på en regelmæssig basis, og for dem, der har doneret for nylig.

Nyheder: Mange af jer bruger vores Medjugorje app til Android og Apple IOS. Android-versionen har desperat behov for opdatering. Vi vil komme med nye versioner til både Apple IOS og Android snart. Vi vil lade jer det vide, når de er tilgængelige (gratis selvfølgelig). De er begge blevet fuldstændig omskrevet for nyligt. Jeg må sige, jeg er meget tilfreds med dem. De indeholder alle Vor Frues budskaber fra 1981 til i dag. Man kan læse og studere Jomfru Marias budskaber på så mange forskellige måder. Det er helt fantastisk.

Mange har spurgt over årene, hvorfor vi gør, hvad vi gør, og hvordan det hele begyndte. Forrige år nedskrev jeg endelig min konversionsberetning fra 1995 med vor Frue. For alle interesserede kan den findes på vores hjemmeside her (kun på engelsk).

Medjugorje Web er i sit 22. år takket være alle jer. Vi ville bogstaveligt talt ikke være her uden jeres bønner og støtte. Vores arbejde kræver 70 + timer om ugen, og har været vores fuldtidsarbejde i over 17 år. Det er et arbejde vi gør af kærlighed, og jeg kan ikke forestille mig at gøre noget andet. Vores arbejde fortsætter med vores hjemmeside: http://medjugorje.org, Jomfru Marias budskaber på mere end 40 sprog, e-mail-lister på 6 sprog, såvel som alle de andre Medjugorje videoer, billeder, indhold, projekter og tjenester, vi tilbyder. Vi leverer disse ting uden beregning (som det bør være), og altid vil være.

Vi er klar over, hvor svært det er økonomisk, og hvor mange mennesker der kæmper. Så først vil vi opfordre jer til at bede for os. Vi tror på bønnens kraft!

For det andet, hvis du er i stand til at støtte vores Medjugorje-tjeneste økonomisk, i bøn overveje at gøre det. Vi har brug for denne støtte til at fortsætte vores tjeneste. For hver donation, vi modtager, sender vi en takkegave (r), alt efter, hvor meget du giver. Alle medaljer, kort og rosenkranse har været med medens Gospa har vist sig i Medjugorje og er blevet velsignet af Jomfru Maria. Alle disse ting vil være en speciel gave til dine venner, familie, og kære. Og det er vores måde at "yde gengæld" for yderligere at sprede budskabet om Medjugorje.

Vi sætter stor pris dine bønner, og vi ved også, at jeres bønner og enhver pengegave virkelig er givet fra hjertet, og vi kan ikke takke jer nok for jeres støtte.
Her er link til vores donationsside.

Tak igen for alle jeres bønner og for din fortid venlighed og støtte.

Gud velsigne jer!
Steve Shawl

MedjugorjeWeb




Ingen kommentarer:

Send en kommentar